Sponsoring

Prestatiewaterpolo sponsoren!
Stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam heeft tot doel het bevorderen van de jeugd- en prestatiewaterpolo binnen de vereniging Z&PC Rotterdam. De stichting wil dit doel onder meer bereiken door het faciliteren van oefen- en trainingsfaciliteiten, waaronder badwater, materialen, kader en spelers. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring uit het bedrijfsleven. Er zijn diverse manieren om met uw bedrijf jeugd- en prestatiewaterpolo in Rotterdam te steunen.

De mogelijkheden
– ‘Warm hart’ sponsor met 5 bittergarni naar keuze binnen het waterpolo seizoen te bestellen;
– Opvallend plastic doek met bedrijfslogo in het zwembad;
– Plastic doek met bedrijfslogo voor in de doelen (2 stuks);
– Sponsoring van caps met bedrijfslogo van de verschillende (prestatie)teams;
– Sponsoring van badjassen met bedrijfslogo van de verschillende (prestatie)teams;
– Sponsoring van tassen met bedrijfslogo van de verschillende (prestatie)teams;
– Sponsoring van poloshirt en broek met bedrijfslogo van de verschillende (prestatie)teams.
Alle sponsoren worden met bedrijfslogo vermeld op de website van de stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam met een link naar de website van hun bedrijven. Tevens worden de sponsoren vermeld op een speciaal sponsorbord dat wordt opgehangen in het Van Maanen zwembad te Rotterdam.

Aanvragen informatie
Wilt u meer informatie ontvangen over de sponsormogelijkheden van Stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam, dan kunt u gebruik maken van dit formulier. Eén van de leden van de sponsorcommissie neemt dan graag contact met u op.

Balsponsoring
Steun Heren 1, Dames 1 of een jeugdteam naar keuze door de wedstrijdbal te sponsoren. Kosten voor Dames en Heren 1 bedragen €20. Naam van de sponsor wordt op Facebook aangekondigd, en voordat de wedstrijd start. Sponsoring van een jeugdwedstrijd kost €15. Voor de wedstrijd start, wordt de naam van de sponsor omgeroepen.
Mail naar info@prestatiewaterpolo.nl om je aan te melden.

Doneren
Er is ook de mogelijkheid om aan de stichting éénmalig een bedrag te doneren. U kunt zelf bepalen welk donatiebedrag u overmaakt aan de Stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam. U kunt uw donatie overmaken via bankrekeningnr. NL36 INGB 000 432 6930 tnv Stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam. Alle giften zijn van harte welkom, hartelijk dank!