Jaarlijkse Sponsorborrel

Aanstaande woensdag 15 november is het weer zo ver! De jaarlijkse borrel voor de club van 100 leden en warm hart sponsoren georganiseerd door de commissie van de prestatie waterpolo. Onlangs is hierover een mail verstuurd en is de borrel via Facebook gepromoot. Via deze weg willen wij onze leden nogmaals uitnodigen om gezellig aan te sluiten bij deze jaarlijkse borrel! Wij hopen jullie allen a.s. woensdag vanaf 20:00 te zien!

Locatie:
Sunset Café
Botersloot 35
3011 HH Rotterdam

Geplaatst in nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Jaarlijkse Sponsorborrel

Geslaagd trainingsweekend C-Jongens

Afgelopen weekend gingen de C-Jongens op trainingskamp, om zich voor te bereiden op komend seizoen. De Stichting heeft een bijdrage geleverd door het eten en drinken te sponsoren tijdens het weekend.

Het verslag is geschreven door Riette Seijner, een van de organisatoren van het kamp: “Het trainingskamp zit er op. Het was zwemmen, bikkelen, koud, bikkelen, warm, zwemen, ook nog even eten en weer doorgaan. De jongens kwamen zaterdag om 10 uur aan op Recreatieoord de Zandput in Kapel Avezaath. Even de luchtbedden opgeblazen en gelijk de zwembroek aan. Een goede zwemtraining voor teamwork en doorzettingsvermogen. Daarna even rust en toen door met een bootcamp verzorgd door Gijs van de A-Jongens. Na een heerlijke lunch gelijk weer het water in. Estafette en bal technieken kwamen aan de orde. Als afsluiting nog een potje volleybal. Na een koude nacht stonden de mannen om 9.45 alweer langs het water om 800 meter te zwemmen met de bal. Daarna weer door met de bootcamp, verzorgd door Tim van de A-Jongens. Daarna even lekker op de splash, dat was de afsluiter van het goede weekend. Met veel spierpijn en goede herinneringen verlieten de bikkels het terrein weer om 15.00 uur. Trots op jullie!”

Geplaatst in nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Geslaagd trainingsweekend C-Jongens

Belronde Stichting op 10 september

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, en er worden weer mooie plannen ingediend bij de Stichting om het niveau komend seizoen weer verder te doen stijgen. Maar de Stichting kan alleen maar hieraan bijdragen door jullie fantastische bijdragen! 

Om die reden zal het Stichting bestuur op 10 september weer de jaarlijkse belronde houden. Tijdens deze ronde worden alle huidige sponsoren en Club van 100 leden gevraagd of we ook komend seizoen weer op hun bijdrage kunnen rekenen. Ook worden potentiele nieuwe sponsoren en Club van 100 leden benaderd. Samen kunnen wij er zorg voor draaien dat het waterpolo niveau binnen Z&PC Rotterdam nog verder om hoog gaat!

Naast het bestuur van de Stichting, zullen ook spelers en speelsters uit Dames 1 en Heren 1 mee bellen, om hun toewijding aan de prestatie waterpolo over te brengen.

Geplaatst in nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Belronde Stichting op 10 september

Stichting organiseert wijnproeverij

Op 15 september as verwelkomen wij je graag voor de eerste wijnproeverij van Stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam.

Vanaf 20.00 worden de glazen gevuld en kan je 6 wijnen (bubbel, wit en rood) proeven. Uiteraard krijgen je ook uitleg over de wijnen en kan je, als je dat wilt, proefnotities maken. Mocht een wijntje in de smaak vallen dan bestaat de mogelijkheid om de wijn te bestellen.

De wijnproeverij zal plaatsvinden in het Van Maanenbad en kost € 15,- De opbrengst komt ten goede aan Stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam, waarmee de eerste teams van ZPC Rotterdam en de jeugdteams ondersteund worden. Tijdens de wijnproeverij zal er ook een veiling plaatsvinden, waarvan de opbrengst ook naar de Stichting gaat.

Ben jij erbij? Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier.

De wijnproeverij wordt mede mogelijk gemaakt door Chateautjes (Zwart Jansstraat 136a, Rotterdam).

Geplaatst in nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Stichting organiseert wijnproeverij

Opening seizoen op 8 september

Een goed begin is het halve werk. Daarom organiseert ZPC Rotterdam dit jaar een seizoensstarttoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 8 september.

Deelname aan het toernooi staat open voor alle jeugd- en seniorenleden, maar ook voor vrienden, ouders, familie en iedereen die het leuk vindt om mee te doen. Alle Club van 100 leden en sponsoren zijn daarom ook van harte uitgenodigd.

Het bestuur is nog druk bezig om het programma te maken (alle suggesties zijn welkom). Meer informatie is te volgen door je aan te melden via Facebook.

Geplaatst in nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Opening seizoen op 8 september