Club van 100

Word lid!
Z&PC Rotterdam biedt al vele jaren vele sport- en ontspanningsmomenten aan kinderen, ouders, zwemmers, waterpoloërs, familieleden en vrienden. Door middel van waterpolowedstrijden, jaarlijkse toernooien voor de jeugd en andere sociale evenementen zoals het Oliebollentoernooi, verwelkomt de vereniging elk jaar vele generaties.

Om nu en in de toekomst onze sporters, maar in het bijzonder onze jeugd en de sporters die op hoog niveau willen waterpoloën te mogen blijven verwelkomen is de Club van 100 opgericht. De Club van 100 heeft tot doel het financieel ondersteunen van de waterpolo afdeling van Z&PC Rotterdam voor investeringen die niet uit de gewone middelen gefinancierd kunnen worden, waarbij de focus op de jeugd- en prestatiewaterpolo ligt.

Iedereen kan lid worden van de Club van 100 en als u lid wordt dan krijgen leden een vermelding op het ledenbord in het Van Maanenbad in Rotterdam en een vermelding op de website van de stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam. Deze helden zijn al lid van de Club van 100: klik hier voor het overzicht!

U wordt lid door u via het inschrijfformulier aan te melden en de jaarlijkse bijdrage van € 100,- te betalen. Klik hier om het inschrijfformulier voor de Club van 100 te openen en te downloaden.