Bestuur

Stichtingsbestuur
Het stichtingsbestuur bestaat uit de volgende leden:

Ermelinda Vermeulen  – voorzitter

Esmee Wolters – Secretaris

Petra PleunisPetra Pleunis – Sponsor coördinator

PatrickPatrick van Sevenbergen – Sponsor coördinator

Roland Stastra – Penningmeester

Raad van Advies
De Raad van Advies van de stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam is een orgaan die het stichtingsbestuur van advies voorziet en bestaat uit personen die op een breed vlak kennis hebben op het gebied van topsport binnen de waterpolowereld en een Rotterdamse achtergrond dan wel inborst hebben.

De Raad van Advies bestaat uit de volgende personen:

Arno Havenga

Waterpolo op minimaal hoofdklasse niveau is eigenlijk voor een stad als Rotterdam een must! Het willen presteren in mijn sport heeft mij veel gebracht. Ik vind het belangrijk dat er een omgeving gecreëerd wordt waarin andere jonge waterpoloërs en waterpolosters eenzelfde kans krijgen om zich zowel als sporter maar ook als mens verder te ontwikkelen! ZPC Rotterdam streeft er naar de faciliteiten te creëren die nodig zijn om dat te doen, het is aan de de atleet om er uit te halen wat er in zit!

Wim de Kleer

Prestatiewaterpolo betekent voor mij: jezelf ontwikkelen en daarmee ook je team stimuleren naar het hoogste niveau wat haalbaar is en als ploeg plezier te hebben van deze sport. De naam Rotterdam hoort ook in het waterpolo een begrip te worden

Nico Overbeeke

Rotterdam presenteert zich in de media als “de” sportstad van Nederland. In het rijtje van sporten komt waterpolo (nog) niet voor, een kans om dit te veranderen. Prestatiewaterpolo behoort een onderdeel van de vereniging te zijn. Het willen presteren in de sport draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling

Kees Lagerweij

Als Rotterdamse ondernemer draag ik de stichting Prestatiepolo Z&PC Rotterdam een warm hart toe. Ik vind het belangrijk dat naast waterpolo als breedtesport ook de topsport binnen onze vereniging veel aandacht krijgt. Het beste uit jezelf halen, zo veel mogelijk gebruik maken van je kwaliteiten en deze ontwikkelen is iets dat ik dagelijks in praktijk breng als trainer/coach van medewerkers. Zo geldt dit ook voor onze getalenteerde waterpoloërs. Zij moeten het beste uit zichzelf halen. Om dit te kunnen doen heb je echter wel voldoende ‘resources’ nodig. En laat dat nu juist hetgeen zijn wat de Stichting Prestatiepolo doet!”