Heren 1 en 2 versterken zich

In het seizoen 2017- 2018 zullen Micha Kaltenecker en Hans Westerwoudt de complete heren selectie van ZPC Rotterdam gaan begeleiden. Micha neemt de trainingen van Heren 1 en 2 voor zijn rekening en zal gedurende de wedstrijden van Heren 1 optreden als hoofdcoach.

Hans zal bij de wedstrijden van Heren 2 de coaching op zich gaan nemen. In vergelijking tot eerdere seizoenen traint de volledige heren selectie door in de zomermaanden. Wekelijks maken de spelers nu kilometers in het, soms koude, buitenwater van het Van Maanenbad.

Naast de zwemtrainingen werkt een deel van de selectie zich in het zweet bij Crossfit Coolhaven om aan hun kracht en uithoudingsvermogen te werken. Deze extra trainingen zijn mede tot stand gekomen door een bijdrage vanuit de Stichting. Crossfit Coolhaven draagt ook bij aan deze extra trainingen.

Door de komst van nieuwe spelers uit binnen- en buitenland en de doorstroming van jeugdspelers, bestaat de Heren-selectie dit jaar uit 24 jeugdige heren. Heren 1 zal hierdoor in de breedte een stuk sterker worden. De verwachting is dat een stabiele top-6 positie een haalbaar doel is voor dit jaar.

Heren 2 gaat aansluiting krijgen van een jonge groep spelers. De combinatie tussen de ervaren gladiatoren uit heren 2 en de gretige jonge garde gaat een team opleveren wat om de hoogste plaatsen in de competitie zal gaan strijden.

Het beloven mooie polo avonden te gaan worden in het Van Maanenbad deze jaargang.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.