Combinatieteam B meisjes met SVH

Komend waterpoloseizoen zal ZPC Rotterdam een B-meisjes combinatieteam gaan vormen met SVH. Zowel Rotterdam als SVH komen tekort voor een volledig team. Samen ontstaat er echter een team van ca 12 meiden die op hun eigen niveau kunnen presteren en die ook nog eens een zeer goed niveau weten te bereiken.

Tot aan de zomervakantie heben de meiden al kennis kunnen maken en met elkaar getraind. Ook is er tijdens het Zwarte Plas toernooi in juni al een oefenwedstrijd gespeeld. De aanzet is gegeven voor een heel leuk en goed seizoen.

Vanuit Rotterdam zullen Sophie, Lisa, Mila en Gabrielle hieraan deelnemen. SVH en Rotterdam voorzien beiden in trainingsfaciliteiten. Eerste helft van het seizoen zal er worden gespeeld in de Wilgenring. Na de winterstop wordt er gespeeld in ons eigen Van Maanenbad.

De ploeg zal onder leiding staan van Max van Genabeek (SVH) en Dino Dijksman. Guido Seijner zal vanuit Rotterdam eveneens beschikbaar zijn voor assistentie. Indien er personen of instanties zijn die deze ploeg op enigerlei zou willen ondersteunen (capjes, kleding, bidonnen…) die kunnen zich wenden tot Dino Dijksman of dit kenbaar maken bij de Stichting via info@prestatiewaterpolo.nl.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.