Nieuwe coaches Dames 1

Petra Pleunis en Larissa Storm staan komend seizoen als coaches bij de waterpolosters van Z&PC Rotterdam langs de kant. De twee nemen het stokje over van Dick Nonnekes, die de afgelopen zeven seizoenen als hoofdcoach actief was bij het team dat in de tweede klasse bond speelt.

Oud-international Pleunis, die eerder voor Widex GZC Donk, HZC De Robben en BZC Brandenburg uitkwam, speelt sinds 2008 voor de Rotterdamse club. Storm, die voorheen speelde bij DZV, WVZ en Widex GZC Donk, was afgelopen seizoen actief als teammanager bij de Rotterdammers en speelde de vijf seizoenen daarvoor zelf in het team.

„We gaan om en om coachen”, vertelt Storm. „Wanneer ik coach, speelt Petra en andersom.” Het team wordt komend seizoen zeer waarschijnlijk uitgebreid met twee nieuwe speelsters. De coaches staan open voor meer nieuwkomers. „Als er bijvoorbeeld waterpolosters in Rotterdam komen studeren, zijn ze van harte welkom”, aldus Pleunis. De doelstelling is in eerste instantie om een stabiele tweedeklasser van het team te maken.

Namens de Stichting wilen wij Dick van harte bedanken voor zijn fantastische inzet de afgelopen zeven jaar, en de goede samenwerking. We hopen hem nog vaak langs de kant te zien bij een wedstrijd van de Dames.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.